Har du lyst å fiske på Horgøien i Gaula i 2024?

På Horgøien tilbyr vi to forskjellige fiskekort, ukekort og sesongkort. 
Ukekort gjelder for laksefiske og overnatting fra lørdag til lørdag. 

Oppholdet starter med et infomøte hvor det serveres kaffe og nystekte vafler. Dette møtet gir deg innsikt i regler for både elven og valdet. Og for nye fiskere er det obligatorisk med en guiderunde på valdet etter dette møtet.


Når man kjøper ukekort, starter fisket kl 17:00 lørdag og avsluttes påfølgende lørdag kl 11:00. Overnatting er inkludert i ukekortet, enten i boliger på gården eller i mindre hytter ved elva, som alltid er oppredd og klar til bruk når du ankommer. Du kan også bo hos oss i egen campingvogn eller bobil.

Selvhushold.


Første ledige ukekort er fra uke 33, som starter lørdag 10.august.Sesongkort gjelder for hele sesongen, fra 1. juni til 31. august. Vi har forskjellige overnattingsmuligheter for våre fiskere med sesongkort. Alltid med tilgang til servicebygg, hvor du finner alle nødvendige fasiliteter og fryser til oppbevaring av laks.


PS. Alle sesongkort for 2024 er allerede besatt, men send oss gjerne en mail dersom du ønsker å sette deg på venteliste for senere år. Det kreves imidlertid at du har fisket hos oss på ukekort, før du blir satt på venteliste til sesongkort. 

Forespørsler om booking kan sendes inn via kontaktskjema 

Mail til horgoien@online.no

Telefon +47 41666240 eller +47 90956178


Vi tilbyr også gavekort dersom det f.eks er julegave eller bursdagsgave til en håpefull laksefisker!
Det selges ikke døgnkort på Horgøien.