Har du lyst å fiske på Horgøien i Gaula i 2024?

På Horgøien tilbyr vi to forskjellige fiskekort, ukekort og sesongkort. Ukekort gjelder for laksefiske og overnatting fra lørdag til lørdag. 

Oppholdet starter med et infomøte hvor det serveres kaffe og nystekte vafler. Dette møtet gir deg innsikt i regler for både elven og valdet. Og for nye fiskere er det obligatorisk med en guiderunde på valdet etter dette møtet.


Når man kjøper ukekort, starter fisket kl 17:00 lørdag og avsluttes påfølgende lørdag kl 11:00. Overnatting er inkludert i ukekortet, enten i boliger på gården eller i hytter ved elva. Alltid oppredd seng, klar til bruk når du ankommer. Du kan også bo hos oss i egen campingvogn eller bobil.

Selvhushold.


LEDIGE UKEKORT I KOMMENDE SESONG:

Noen ledige ukekort i uke 34 lørdag 17. - lørdag 24. august

og 1 ledig ukekort i uke 35 (lør 24.aug - midnatt til søn 1.sept) 


Horgøien selger ikke døgnkortSesongkort gjelder for hele sesongen, fra 1. juni til 31. august. Vi har forskjellige overnattingsmuligheter for våre fiskere med sesongkort. Alltid med tilgang til servicebygg, hvor du finner alle nødvendige fasiliteter, internett og fryser til oppbevaring av laks.


PS. Alle sesongkort for 2024 er allerede besatt, men send oss gjerne en mail dersom du ønsker å sette deg på venteliste for senere år. Det kreves imidlertid at du har fisket hos oss på ukekort, før du blir satt på venteliste til sesongkort. Forespørsler om booking kan sendes inn via kontaktskjema 

Mail til horgoien@online.no

Telefon +47 41666240 eller +47 90956178Vi tilbyr også gavekort dersom det f.eks er julegave eller bursdagsgave til en håpefull laksefisker!